Mobilbarát honlapkészítés


Honlapjának célja

Közösen átbeszéljük a lehetőségeket, trendeket, célokat, hogy a kornak megfelelő modern, hatékony és mobilbarát honlapja lehessen.

Arculattervezés

A honlapot a cége arculatához igazítjuk az aktuális webdesign trendek szerint. A megjelenés mellett a gyors oldalbetöltődést is kiemelten kezeljük.

Mobilbarát megjelenés

A jó honlap minden kijelzőméreten megfelelően, a mérethez, az arányokhoz, a mobilinternet sebességéhez alkalmazkodva jelenik meg.

Hírlevél küldés

Kiváló minőségű hirlevélküldő rendszerünkkel az ügyfeleit akár csoportokra bontva is elérheti egyedi, vagy előre gyártott hírlevélminták segítségével.

Online marketing

Segítünk honlapját ismertté tenni az ingyenes lehetőségek kihasználásával és a megfelelő fizetett hirdetések kiválasztásával, reklámanyagok, kampányok elkészítésével.

Keresőkre optimalizálás

Az oldal profiljának megfelelően optimalizáljuk a honlapját, hogy az emberek a keresőkben minél hamarabb megtalálják azt.

Utánkövetés, karbantartás

Igény esetén vállaljuk az elkészült honlap hosszútávú, hatékony működésének érdekében, annak frissítését, bővítését, fejlesztését.

Garancia, biztonság

Minden honlapnál szerződésben rögzítjük a vállalt garanciát. A honlapokat érő külső támadások ellen több szintű, automatikus védelmet biztosítunk.

Facebook alkalmazások

Követői számának növeléséhez, a felhasználókkal való kommunikáció javításához segítünk Facebook-alkalmazások létrehozásában.